Cozi de miel fierte pe mămăligă moale cu frunze de dafin

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cozile de miel fierte pe mămăligă moale cu frunze de dafin ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 526 calorii. Pentru $ 4.98 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de portocale, cozi de miel, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Cozi de miel fierte cu Gremolatan și mămăligă La Cuptor, Cozi de miel marocane cu polentan și fasole albă, și Cozi De Miel Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni de apă fierbinte și ciuperci într-un castron mic.
Lăsați să stea până când ciupercile se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Folosind cojitorul de legume, îndepărtați coaja (numai partea portocalie) din portocale în fâșii lungi. Strângeți sucul din portocale; rezervați coaja și sucul. Legați frunzele de dafin, crenguțele de rozmarin și cuișoarele în pătrat de pânză de brânză umezită.
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline în oală largă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa;saut până la aur, aproximativ 12 minute. Folosind lingura cu fante, transferați ceapa într-un castron mic.
Adăugați 2 linguri de ulei în oală.
Presărați mielul cu sare și piper.
Adăugați 3 cozi de miel în oală. Saut până la maro pe toate laturile, aproximativ 10 minute.
Transferați pe placă. Repetați cu gambele rămase. Întoarceți ceapa în oală. Folosind o lingură cu fante, adăugați ciuperci, apoi lichid de înmuiere a ciupercilor, lăsând orice sediment în castron.
Adăugați coaja de portocală și sucul, pachetul de plante, vinul și pasta de roșii. Se fierbe 5 minute, răzuind bucăți rumenite.
Întoarceți mielul în oală, aranjând într-un singur strat.
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Capac; se fierbe 30 de minute. Descoperiți parțial oală. Fierbeți până când mielul este fraged, întorcându-se la fiecare 15 minute, cu aproximativ 1 1/2 ore mai mult.
Transferați mielul în castron. Înclinați oala și lingura de grăsime de pe partea de sus a sosului. Se fierbe până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi ușor lingura și se reduce la 5 căni, aproximativ 35 de minute. Aruncați pachetul de ierburi și coaja de portocală. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Întoarceți mielul în oală, lingând sosul pentru a acoperi. (Se poate face cu 1 zi înainte. Refrigerați mielul, neacoperit, până la rece, apoi acoperiți și păstrați la frigider. Reîncălziți la foc mic înainte de a continua.)
Lingurați mămăliga pe un platou mare. Aranjați mielul deasupra mămăligii. Puneți sosul peste miel și serviți.
* Ciupercile porcini uscate sunt disponibile pe piețele italiene, magazinele de produse alimentare de specialitate și multe supermarketuri.