Nevoie de o curs principal fără lactate? Cojile de miel ceresc ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 747 calorii, 48G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $5.19 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 37 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de cimbru, ceapă, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 96%. Încercați Miel Fiert / Gambe De Miel, Cozi de miel, și Cozi De Miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie grea, metalică, pe aragaz la foc mediu-mare. Aruncați gambele cu făină pentru a acoperi bine; apoi scuturați excesul. Se calesc gambele în ulei fierbinte până se rumenesc bine pe toate părțile, apoi se scot din tigaie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Zahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Adăugați prazul, țelina, morcovul, ceapa și usturoiul în tigaia de prăjire. Gatiti pana se inmoaie si se rumeneste usor, amestecand continuu; aproximativ 5 minute. Condimentează cu frunza de dafin, boabele de piper, cimbru și crenguțe de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
4
Se toarnă vinul roșu și bulionul de pui, se mărește căldura la mare și se aduce la foc mic. Condimentați după gust cu sare de mare și așezați cojile de miel deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Shanks De Miel
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Semințe De Leuștean Pudră
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
5
Acoperiți bine tigaia de prăjire cu folie de aluminiu grea și introduceți-o în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, Scursa
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Coaceți ușor până când carnea este fragedă și cade din OS, 2 1/2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Îndepărtați frunzele de dafin și tulpinile de ierburi înainte de a servi cozi cu legume și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)