Cozi De Miel
Gambele de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 427 calorii, 51G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână carne de vită, ulei de măsline, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Miel Fiert / Gambe De Miel, Miel Shanks Felul Meu, și Cozi de miel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Combinați făina, sarea și piperul. Dragați mielul în făină
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez, apoi adăugați mielul. Sear pe
toate părțile până devin aurii, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. (Pentru braising
Scoateți mielul și lăsați-l deoparte.
eșalotă, usturoi, cuișoare, și ienibahar și se fierbe până când amestecul este un
maro bogat, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul, vinul și roșiile. Folosind un
lingura de lemn, racla orice biți maro din partea de jos a vasului. Întoarcere
mielul în oală, acoperiți bine și transferați la cuptor. Gatiti pana la
mielul este fraged cu furculița, 2 până la 3 ore.
Așezați mielul pe vasele de servire
și puneți oala la foc moderat.
Adăugați măslinele, coaja de portocală,
și suc de portocale și se aduce la foc mic. Reduceți lichidul până ușor
îngroșat, 3 până la 5 minute. Se toarnă peste miel și se presară pe