Cozi De Homar Rock La Grătar În Stil Baja

Cozile de homar rock la grătar în stil Baja ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,75 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, tortilla de făină, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma coaja portocalie, puteți urma acest fel principal cu Parfum De Afine-Portocale ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Cozi De Homar La Grătar, Cozi de homar la grătar cu unt Sriracha, și Cozi De Homar La Grătar Cu Parfum De Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti homarul, tăiați fiecare coadă de homar pe jumătate pe lungime. Înveliți cozile de homar și ceapa cu spray de gătit.
Așezați cozile de homar, tăiate cu părțile în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar 3 minute. Întoarceți homarul; grătar 5 minute.
Așezați ceapa pe grătar; grătar 3 minute sau până se înmoaie.
Pentru a pregăti sosul, combinați coaja și următoarele 7 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel. Adăugați treptat untul, amestecând constant cu un bici.
Stropiți sosul peste părțile tăiate ale cozilor de homar.
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului.
Serviți cu homar și pene de var, dacă doriți.