Cozi de homar la grătar, unse cu ulei de busuioc, servite cu sos de porumb la grătar și lapte de cocos
Cozile de homar la grătar, unse cu ulei de busuioc, servite cu sos de porumb la grătar și lapte de cocos, ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde cutia de rețete de aperitive. Această rețetă are 4 porții, cu 565 de calorii , 10 g de proteine și 48 g de grăsimi fiecare. Pentru 3,99 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergi la magazin și cumpără frunze de busuioc, ceapă, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Este perfectă pentru 4 iulie . Este oferită de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este ameliorabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Curry cremos cu brânză și macaroane cu cozi de Langostino și ulei de trufe negre , Pilaf de bulgur cu linte verde, servit cu ceapă caramelizată - Mercimekli Bulgur Pilavi și Mușchiuleț de porc cu glazură de mango și kiwi, servit cu salsa de tomatillo .
Instrucțiuni
1
Combinați uleiul și busuiocul într-un blender și mixați timp de 2 minute. Strecurați într-un bol și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți grătarul la maxim. Introduceți 2 țepușe prin cozile grătarului pe lungime, astfel încât carnea să stea plată pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De Legume
3
Ungeți carnea cu ulei de busuioc și condimentați cu sare și piper. Frigeți la grătar, cu carnea în jos, până se rumenește ușor, aproximativ 2-3 minute, întoarceți, ungeți partea de sus cu mai mult ulei și continuați să frigeți la grătar până se gătește complet, aproximativ 2 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ulei De Busuioc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Transferați pe un platou de servire și păstrați la cald.
1
Încălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Scoateți porumbul din apă, puneți-l pe grătar, închideți capacul și „gătiți-l la abur” în coajă până când se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scoateți de pe grătar, lăsați să se răcească puțin și îndepărtați cojile.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Ungeți porumbul cu ulei, condimentați cu sare și piper și frigeți-l la grătar până când boabele sunt ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Transferați pe un tocător și lăsați să se răcească puțin.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Scoateți miezul de porumb folosind un cuțit de bucătar și adăugați-l într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs Cuțit
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Încălziți aproximativ 1 lingură de ulei într-o tigaie medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați usturoiul și gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
10
Adăugați porumbul și amestecați pentru a-l acoperi în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
11
Turnați laptele de cocos, aduceți la fierbere și lăsați să fiarbă timp de 5 minute. Lăsați să se răcească puțin; adăugați într-un robot de bucătărie și pasați. Adăugați busuiocul și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
12
Transferați într-un bol și serviți cu homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat