Cozi de homar la grătar, unse cu ulei de busuioc, servite cu sos de porumb la grătar și lapte de cocos
Cozile de homar la grătar, unse cu ulei de busuioc, servite cu sos de porumb la grătar și lapte de cocos, ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde cutia de rețete de aperitive. Această rețetă are 4 porții, cu 565 de calorii , 10 g de proteine și 48 g de grăsimi fiecare. Pentru 3,99 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergi la magazin și cumpără frunze de busuioc, ceapă, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Este perfectă pentru 4 iulie . Este oferită de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este ameliorabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Curry cremos cu brânză și macaroane cu cozi de Langostino și ulei de trufe negre , Pilaf de bulgur cu linte verde, servit cu ceapă caramelizată - Mercimekli Bulgur Pilavi și Mușchiuleț de porc cu glazură de mango și kiwi, servit cu salsa de tomatillo .
Instrucțiuni
1
Combinați uleiul și busuiocul într-un blender și mixați timp de 2 minute. Strecurați într-un bol și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți grătarul la maxim. Introduceți 2 țepușe prin cozile grătarului pe lungime, astfel încât carnea să stea plată pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Ungeți carnea cu ulei de busuioc și condimentați cu sare și piper. Frigeți la grătar, cu carnea în jos, până se rumenește ușor, aproximativ 2-3 minute, întoarceți, ungeți partea de sus cu mai mult ulei și continuați să frigeți la grătar până se gătește complet, aproximativ 2 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ulei De Busuioc
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Transferați pe un platou de servire și păstrați la cald.
1
Încălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Scoateți porumbul din apă, puneți-l pe grătar, închideți capacul și „gătiți-l la abur” în coajă până când se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți de pe grătar, lăsați să se răcească puțin și îndepărtați cojile.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Ungeți porumbul cu ulei, condimentați cu sare și piper și frigeți-l la grătar până când boabele sunt ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Transferați pe un tocător și lăsați să se răcească puțin.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Scoateți miezul de porumb folosind un cuțit de bucătar și adăugați-l într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs Cuțit
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Încălziți aproximativ 1 lingură de ulei într-o tigaie medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
8
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați usturoiul și gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
10
Adăugați porumbul și amestecați pentru a-l acoperi în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
11
Turnați laptele de cocos, aduceți la fierbere și lăsați să fiarbă timp de 5 minute. Lăsați să se răcească puțin; adăugați într-un robot de bucătărie și pasați. Adăugați busuiocul și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Transferați într-un bol și serviți cu homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor