Cozi De Homar Braconate Cu Unt
Unt fiert homar Cozi este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 1 porție. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 36 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 6%. Încercați Cozi de homar braconate și stridii prăjite cu mango și Avocado pur și pur, Cozi de homar la grătar cu unt Sriracha, și Cozi de homar fript în unt de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Determinați cât de mult unt veți avea nevoie așezând cozile de homar într-o tigaie suficient de mare, una lângă alta; adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Scoateți imediat cozile de homar, scurgeți-le, puneți-le deoparte; și măsurați apa din tigaie. Veți avea nevoie de această cantitate de unt pentru a acoperi și bracona cozile. Când aveți aproximativ o oră de la servirea cozilor de homar, scoateți-le din frigider și aduceți-le la temperatura camerei. Pentru a face Beurre Monte: într-o cratiță, aduceți 1 lingură de apă la fierbere la foc mare; reduceți focul la minim și începeți să adăugați bucățile de unt (puțin câte puțin) amestecând pentru a emulsiona. Odată ce emulsia este pornită, mai mult unt poate fi amestecat mai repede. Țineți temperatura Beurre Monte între 160 și 190 de grade pentru braconaj. NU FIERBEȚI SAU AMESTECUL SE VA RUPE! Amestecul trebuie să aibă consistența unui sos de unt foarte gros. Notă: Beurre Monte poate fi pus deoparte pe aragaz după ce a fost pregătit. Ar trebui să utilizați beurre monte într-o oră după ce ați făcut-o. Când sunteți gata să braconați cozile de homar, folosiți un termometru și aduceți beurre monte până la cel puțin 160 de grade de circulatie, dar nu peste 190 de grade de circulatie. În funcție de cât de mare și câte cozi de homar pregătiți, va determina cât timp să le braconați; de obicei durează între 5 și 7 minute. Nu trebuie să fie cauciucate, ci de o consistență moale (aproape ca și cum nu ar fi complet fierte). Homarul trebuie să fie alb și să nu aibă o culoare foarte opacă. Când ați terminat, scoateți-le din Beurre Monte și serviți.