Covrigi Înveliți Cu Slănină
Covrigei înveliți în Bacon ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 197 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 20. Dacă aveți la îndemână tije scurte de covrig, zahăr brun, pudră de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bacon învelit cotlet de iepure cu sos de căpșuni Bacon, Dijon Bacon Dip Pentru Covrigi, și Dijon - Bacon Dip pentru covrigi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Aliniați o foaie de copt cu folie de aluminiu și deasupra cu un suport de sârmă.
Amestecați zahărul brun, pudra de chili și ardeiul cayenne împreună într-un bol. Dragați ambele părți ale fiecărei felii de slănină în amestecul de zahăr brun. Înfășurați o felie de slănină acoperită în jurul fiecărei tije de covrig, lăsând un spațiu mic în partea de jos a covrigului descoperit pentru o manipulare ușoară. Aranjați covrigi înveliți pe suportul de sârmă deasupra foii de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când slănina este crocantă, 15 până la 20 de minute.