Covrigi Nedumeritori
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați covrigi Nedumeritori. Această rețetă servește 16 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 106 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ulei vegetal, ou, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Covrigi Nedumeritori, Covrigei, și Covrigei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cele 1 1/2 căni de făină, lapte, ulei vegetal, praf de copt, zahăr și sare în vasul mediu. Se amestecă cu lingura de lemn pentru a face un aluat moale.
Presărați cele 2 linguri de făină pe o suprafață curată, cum ar fi un blat de bucătărie sau o placă de pâine. Puneți aluatul pe suprafață. Împărțiți aluatul în jumătate pentru a face 2 bile.
Rulați fiecare bilă de aluat de aproximativ 3 sau 4 ori. Curbați degetele și pliați aluatul spre dvs., apoi împingeți-l cu călcâiele mâinilor, folosind o mișcare rapidă de balansare. Repetați de 10 ori. Puneți vasul cu capul în jos peste bile de aluat timp de 15 minute.
Împărțiți fiecare bilă de aluat în 8 bucăți.
Rulați fiecare piesă într-o frânghie de 12 inci. Folosiți rigla pentru a măsura, dacă doriți. Răsuciți jumătățile împreună pentru a face o formă de covrig. Prindeți marginile pentru a sigila. Puneți covrigi pe foaia de cookie (nu trebuie să ungeți foaia de cookie).
Crăpați oul pe partea laterală a bolului mic, lăsând oul să alunece în castron. Bateți oul cu furculița până când gălbenușul și albul sunt amestecate.
Periați oul peste covrigi, folosind peria de patiserie.
Presărați ușor cu toppingul preferat, dacă doriți.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când covrigii devin maro auriu deschis. Folosiți suporturile pentru oală pentru a scoate foaia de prăjituri din cuptor. Scoateți covrigii de pe foaia de prăjituri, folosind turnatorul de clătite. Se răcește covrigii timp de 10 minute pe suportul de răcire a firului.