Covrigi Moi

Covrigi Moi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați covrigi moi. Această rețetă face 28 de porții cu 89 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 58 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare de mare, făină, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Covrigi Moi, Covrigi Moi, și Covrigi Moi.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1 1/2 căni de apă caldă (110 grade F până la 115 grade F), drojdia și agave într-un castron. Puneți deoparte 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Într-un robot de bucătărie echipat cu lama de aluat, pulsați făina integrală de grâu, 2 căni de făină universală și sarea de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați 1 ou și amestecul de drojdie și pulsați la intervale de 10 secunde până când aluatul se reunește, aproximativ 3 impulsuri. Întoarceți-vă pe o scândură făinoasă. Frământați de 10 până la 12 ori, adăugând până la 3/4 cană mai multă făină dacă aluatul este prea lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Tăiați aluatul în 4 porții egale; acoperiți cu un prosop curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Pe o placă făinoasă, întindeți o bucată de aluat într-un dreptunghi de 14 pe 11 inci, gros de 1/4 inci, cu o latură mai scurtă orientată spre dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Pentru a face covrigi simpli, tăiați dreptunghiul aluatului în șapte benzi de 11 pe 2 inci. Pentru covrigii umpluți, urmați instrucțiunile de umplere, apoi tăiați-le în benzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Pe rând, ciupiți marginile lungi tăiate ale fiecărei benzi împreună și rotiți-vă într-o frânghie de 12 inci cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Transferați frânghia pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Prindeți capetele și aduceți-le unul spre celălalt, formând o formă de U, apoi traversați capătul stâng peste capătul drept pentru a face o formă de covrig. Treceți din nou capătul stâng peste dreapta pentru a face o răsucire în mijloc. Repetați cu aluatul rămas, distanțând covrigii la o distanță de 3 inci. Lăsați deoparte timp de 10 până la 15 minute; Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Bateți oul rămas într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Ungeți covrigii cu oul; se presară sare sau alte toppinguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Coaceți până se rumenesc, 16 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții28
Scor De Sănătate5
Revista