Covrigi Cu Salată De Creveți
Dacă doriți să adăugați mai multe pescatarian rețete pentru colecția dvs., covrigi de salată de creveți ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 354 calorii. Pentru 1,53 USD pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați covrigi, brânză elvețiană, buruieni de mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un destul de rău scor spoonacular de 31%. Încearcă Covrigi De Salată Caesar, Covrigi De Salată De Ouă De Hrean, și Covrigi De Salată De Ouă De Hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați cremă de brânză, maioneză, suc de lămâie și mărar. Se amestecă creveții; se întinde peste covrigi. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 1 minut sau la fiert 4 in. de la căldură până la fierbinte și Bulbuc.
Se presară cu brânză elvețiană.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Broadside Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Chardonnay De Pe Malul Mării]()
Chardonnay De Pe Malul Mării
Aur luminos luminos. Aromele coapte de pere și nectarine arată o claritate bună și ridică drojdii fumurii și nuanțe de cereale prăjite cu aerare. Mătăsos și deschis, oferind arome concentrate de fructe de livadă și groapă completate de sugestii de fenicul și miere. Calitatea fumurii revine pe un finisaj lung și neted, care lasă în urmă o notă răcoritoare de piele de pere.