Covrigi Caramel-Pecan
Covrigii Caramel-Pecan ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 61 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Mergeți la magazin și ridicați caramele, răsuciri de copaci și covrigi, jumătăți de pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Covrigi Pecan Cu Caramel Sărat, Covrigi Cu Caramel De Ciocolată, și Covrigi Moi Cu Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 250 F. pe o foaie mare de biscuiți, puneți covrigi într-un singur strat.
Așezați bucata de caramel pe centrul fiecărui covrig.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când caramelele s-au înmuiat.
Scoateți din cuptor. Apăsați pe jumătate de pecan în fiecare bucată de caramel.
Așezați aproape împreună pe foaie de hârtie cerată.
În pungi separate de plastic pentru congelator resigilabile de 1 litru, așezați chipsuri de ciocolată și chipsuri de vanilie; sigilați pungile. Cuptor cu microunde fiecare la 35 până la 50 de secunde, stoarcerea chipsurilor în pungă la fiecare 15 secunde, până când chipsurile sunt topite și netede.
Tăiați vârful mic din colțul de jos al fiecărei pungi.
Stropiți ciocolată topită peste covrigi. Stropiți cu grijă chipsurile de vanilie topite peste ciocolată. (Dacă aveți grijă când stropiți, nu este nevoie să lăsați ciocolata să se stabilească înainte de a stropi chipsurile de vanilie.) Refrigerați aproximativ 20 de minute sau până când ciocolata este setată.