Covrigi Asiago
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Bagelele Asiago. Această rețetă servește 12 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 285 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți drojdie activă, gălbenuș de ou, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare includ Covrigi Asiago, Covrigi Asiago, și Covrigi cu brânză Asiago și sare de trufe.
Instrucțiuni
Combinați drojdia și 2 căni calde (11
apă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă zahărul, sarea și 5 1/2 căni de făină până se umezesc.
Întindeți 1/2 cană de făină pe o scândură și răzuiți aluatul pe ea. Frământați aluatul până când este foarte neted și elastic, 10 până la 15 minute; adăugați mai multă făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea.
Așezați aluatul într-un bol ușor uns, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până aproape că s-a dublat, aproximativ 40 de minute.
Când aluatul este aproape crescut, aduceți 3 litri de apă la fierbere într - o tigaie acoperită de 4 până la 5 litri la foc mare.
Între timp, frământați aluatul pe o placă ușor făinată pentru a expulza aerul, apoi împărțiți-l în 12 bucăți egale. Pentru a modela covrigi, frământați fiecare piesă într-o bilă netedă. Ținând mingea cu ambele mâini, trageți degetele mari prin centru pentru a forma o gaură. Cu 1 deget mare în gaură, lucrați în jurul covrigului pentru a-l face neted și uniform gros.
Puneți covrigi pe foi de copt ușor făinoase de 12 pe 15 inci; lăsați să stea, acoperite cu folie de plastic, doar până când sunt ușor pufoase, aproximativ 10 minute.
Cu mâna, alunecați ușor bagelele în apă clocotită, adăugând câte 4 la tigaie. Reglați căldura pentru a menține o fierbere blândă și întoarceți covrigi adesea până când se simt fermi, dar sunt încă ușor spongioși, 3 până la 5 minute. Răciți bagelele rămase până când sunteți gata să le fierbeți.
Cu o lingură pliată, transferați covrigi pe un prosop; scurgeți scurt, apoi așezați covrigi ușor depărtați pe 2 foi de copt ușor unse de 12 pe 15 inci.
Într-un robot de bucătărie sau cu un cuțit, tocați gros brânză.
Bateți gălbenușul de ou pentru a se amesteca cu 1 lingură de apă și amestecați amestecul peste covrigi. Apoi puneți brânza pe covrigi, apăsând ușor pentru a face brânza să se lipească.
Coaceți covrigi într-un cuptor de 375 până se rumenesc, 30 până la 35 de minute. Se răcește pe rafturi.