Covrigi
Covrigi este un fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 251 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână semințe de mac, albuș de ou, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Covrigi, Covrigi, și Covrigi.
Instrucțiuni
Încălziți 1/2 cană de bere și 1 cană de apă la foc mic într-o cratiță mică și grea, între 100 și 11
Combinați amestecul de bere și drojdia într-un castron mare, amestecând până se dizolvă drojdia.
Lăsați să stea 5 minute. Se amestecă albușul de ou.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 4 1/4 căni de făină și sare în amestecul de bere; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră și 15 minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne o indentare, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în 10 porții egale. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), formați fiecare porție într-o bilă. Faceți o gaură în centrul fiecărei mingi folosind degetul arătător. Folosind degetele ambelor mâini, trageți ușor aluatul departe de centru pentru a face o gaură de 1 1/2 inch.
Așezați covrigi pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Înveliți ușor covrigi cu spray de gătit; acoperiți cu folie de plastic.
Lăsați să crească 10 minute (covrigi vor crește doar ușor).
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați berea rămasă, 4 căni de apă și zahărul într-un cuptor olandez. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți la foc mic. Coborâți ușor 1 bagel în amestecul de bere fierbinte. Gatiti 30 de secunde. Întoarceți bagelul cu o lingură cu fante; gătiți încă 30 de secunde.
Transferați bagelul pe o grătar ușor acoperită cu spray de gătit. Repetați procedura cu bagelele rămase.
Așezați covrigi pe o foaie de copt presărată cu făină de porumb.
Combinați 1 linguriță de apă și gălbenușul de ou într-un castron mic; se amestecă cu o furculiță până se omogenizează.
Periați covrigi cu amestec de gălbenușuri; se presară cu semințe de susan și Mac.
Coaceți la 400 timp de 17 minute sau până devin aurii.
Transferați într-o grătar pentru a se răci.