Covrigei Moale Aurii

Covrigei Moale Aurii
Covrigii moale aurii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă servește 16 și costă 10 cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap are 56 de calorii, 1 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. 5 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați sare, bicarbonat de sodiu, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 8%, care poate fi îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Covrigi moi, Covrigi moi și Covrigi moi.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia și zahărul în 2 căni de apă caldă într-un castron mare; se lasa sa stea pana cand clocoteste, aproximativ 10 minute. Bateți untul, oul și 1 linguriță de sare în amestecul de drojdie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Sunca Macinata Complet Fiarta (aproximativ 3/4 De Cana)1/4 De Kilogram De Sunca Macinata Complet Fiarta (aproximativ 3/4 De Cana)
Amestec De Prăjituri De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolata Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din CutieAmestec De Prăjituri De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolata Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din Cutie
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
Plus Mai Mult Pentru UleiPlus Mai Mult Pentru Ulei
1/3 Cana Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cana Mascarpone, La Temperatura Camerei
1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Galben Dulce Mediu, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci1 Ardei Galben Dulce Mediu, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
2
Amestecați 2 căni de făină pentru a face un aluat umed. Se amestecă făina rămasă în aluat, câte 1 cană o dată, pentru a obține un aluat tare. Formați aluatul într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional
Cârnați De Salvie în VracCârnați De Salvie în Vrac
3
Se unge un castron mare si se intoarce aluatul intr-un vas uns pentru a se acoperi. Acoperiți ușor cu un prosop de bucătărie, puneți-l într-o zonă caldă și lăsați aluatul să crească până se dublează, cel puțin 1 oră. Loviți aluatul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
1 Ardei Galben Dulce Mediu, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci1 Ardei Galben Dulce Mediu, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți foile de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Roșii Prune Mici, Tăiate în 12 Felii2 Roșii Prune Mici, Tăiate în 12 Felii
1 Kilogram De Paste Scurte, Cum Ar Fi Rotini Sau Gemelli1 Kilogram De Paste Scurte, Cum Ar Fi Rotini Sau Gemelli
5
Împărțiți aluatul în jumătate; tăiați fiecare jumătate în 8 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional
6
Întindeți bucățile pe o suprafață cu făină în funii de aproximativ 1/2 inch grosime. Modelați fiecare frânghie într-un covrig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe Pudră De Gelatină De Căpșuni2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe Pudră De Gelatină De Căpșuni
1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)
7
Aduceți 5 căni de apă la fiert într-o cratiță mare și dizolvați bicarbonatul de sodiu în apa clocotită. Fierbe covrigi, câte puțin, în apă cu bicarbonat de sodiu timp de 10 minute. Aranjați covrigi pe foile de copt pregătite și stropiți cu sare de mare grunjoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
Lipiți Colorant Alimentar în Culorile școliiLipiți Colorant Alimentar în Culorile școlii
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe Pudră De Gelatină De Căpșuni2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe Pudră De Gelatină De Căpșuni
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
2 Roșii Prune Mici, Tăiate în 12 Felii2 Roșii Prune Mici, Tăiate în 12 Felii
(dimensiune 14x9 Inchi)(dimensiune 14x9 Inchi)
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când covrigii sunt strălucitori și aurii, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe Pudră De Gelatină De Căpșuni2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe Pudră De Gelatină De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Paste Scurte, Cum Ar Fi Rotini Sau Gemelli1 Kilogram De Paste Scurte, Cum Ar Fi Rotini Sau Gemelli

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV Ruinart, vinul cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
NV Ruinart , Vin
NV Ruinart , Vin
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista