Covrig Hot Dog Chifle

Covrig Hot Dog Chifle
Rețeta covrig Hot Dog Buns ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 317 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o pâine ieftină. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, lapte, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Hash De Hot Dog Cu Legume Prăjite, Chifle Cu Covrig, și Chifle Cu Covrig pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, încălziți laptele, 1/2 cană de apă, zahăr și miere la 105 până la 110 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
ZahărZahăr
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se adaugă în vasul unui mixer de suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
3
Presărați drojdia peste amestecul de apă și așteptați cel puțin 10 până la 15 minute până când drojdia înflorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
4
Într-o cratiță separată la foc mediu, adăugați untul și usturoiul și gătiți până când untul se topește și usturoiul este parfumat, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Combinați făina universală și făina de pâine într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Adăugați amestecul de făină în castron cu drojdia înflorită, apoi adăugați amestecul de unt topit și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se amestecă la viteză medie până când aluatul s-a reunit și are o textură netedă și elastică și se îndepărtează de părțile laterale ale bolului, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Tapetați 2 foi de copt cu covorașe din silicon. Întoarceți aluatul pe o tăietură ușor făinată și formați-o într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Tăiați în 4 bucăți egale, apoi tăiați-le în jumătate pentru a forma 8 bucăți egale. Folosind mâinile, rotiți fiecare bucată într-o bilă și așezați-o pe o foaie de copt pregătită. Acoperiți cu o cârpă de vase și lăsați-le să se odihnească într-un loc cald timp de 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Odată odihnit, praf ușor suprafața de lucru din nou și rotiți bilele în bușteni de 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
11
Așezați pe cealaltă foaie de copt pregătită, acoperiți, așezați-o înapoi în locul cald și lăsați să se odihnească încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Așezați un suport pentru cuptor sus și unul jos. Tapetați încă 2 foi de copt cu covorașe din silicon sau hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
14
Într-o oală mare, aduceți 8 căni de apă la fierbere, apoi adăugați bicarbonatul de sodiu. În loturi, așezați aluatul în apă și gătiți timp de 30 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
15
Folosind o spatulă cu fante, scoateți buștenii și așezați-i pe foile de copt pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
16
Presărați buștenii cu sare de covrig în timp ce ies din apă, pentru a asigura bastoanele de sare. Apoi tăiați 3 fante diagonale deasupra pâinii, nu prea adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
PâinePâine
ApăApă
SareSare
17
Coaceți timp de 10 până la 13 minute, rotind între rafturile superioare și inferioare ale cuptorului la jumătatea gătitului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista