Covrig Hot Dog Chifle
Rețeta covrig Hot Dog Buns ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 317 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o pâine ieftină. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, lapte, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Hash De Hot Dog Cu Legume Prăjite, Chifle Cu Covrig, și Chifle Cu Covrig pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți laptele, 1/2 cană de apă, zahăr și miere la 105 până la 110 grade F.
Se adaugă în vasul unui mixer de suport.
Presărați drojdia peste amestecul de apă și așteptați cel puțin 10 până la 15 minute până când drojdia înflorește.
Într-o cratiță separată la foc mediu, adăugați untul și usturoiul și gătiți până când untul se topește și usturoiul este parfumat, 2 până la 3 minute.
Combinați făina universală și făina de pâine într-un bol de amestecare.
Adăugați amestecul de făină în castron cu drojdia înflorită, apoi adăugați amestecul de unt topit și usturoi.
Se amestecă la viteză medie până când aluatul s-a reunit și are o textură netedă și elastică și se îndepărtează de părțile laterale ale bolului, 5 până la 7 minute.
Tapetați 2 foi de copt cu covorașe din silicon. Întoarceți aluatul pe o tăietură ușor făinată și formați-o într-o bilă.
Tăiați în 4 bucăți egale, apoi tăiați-le în jumătate pentru a forma 8 bucăți egale. Folosind mâinile, rotiți fiecare bucată într-o bilă și așezați-o pe o foaie de copt pregătită. Acoperiți cu o cârpă de vase și lăsați-le să se odihnească într-un loc cald timp de 12 până la 15 minute.
Odată odihnit, praf ușor suprafața de lucru din nou și rotiți bilele în bușteni de 7 inci.
Așezați pe cealaltă foaie de copt pregătită, acoperiți, așezați-o înapoi în locul cald și lăsați să se odihnească încă 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Așezați un suport pentru cuptor sus și unul jos. Tapetați încă 2 foi de copt cu covorașe din silicon sau hârtie pergament.
Într-o oală mare, aduceți 8 căni de apă la fierbere, apoi adăugați bicarbonatul de sodiu. În loturi, așezați aluatul în apă și gătiți timp de 30 de secunde pe fiecare parte.
Folosind o spatulă cu fante, scoateți buștenii și așezați-i pe foile de copt pregătite.
Presărați buștenii cu sare de covrig în timp ce ies din apă, pentru a asigura bastoanele de sare. Apoi tăiați 3 fante diagonale deasupra pâinii, nu prea adânci.
Coaceți timp de 10 până la 13 minute, rotind între rafturile superioare și inferioare ale cuptorului la jumătatea gătitului.