Covrig Desert
Covrig desert necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție conține 511 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 52 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați toppingul biciuit, margarina, jeleul de căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Covrig Desert, Desert De Covrig Cu Căpșuni, și Desert De Covrig Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Într-un castron mediu, combinați covrigii zdrobiți, margarina topită și 1/4 cană de zahăr. Apăsați amestecul într-o tigaie de 9x13 inch.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute.
Într-un bol mare de amestecare, bateți crema de brânză, toppingul bătut congelat și 1 cană de zahăr.
Se toarnă peste crusta de covrig.
Într-o cratiță mare, combinați apa clocotită și gelatina cu aromă de căpșuni; aduceți la fierbere. Se amestecă căpșunile congelate. Când începe să se îngroașe, se toarnă peste umplutura de brânză cremă.