Covrig Cod Crusted cu sos de caise Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 385 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți pătrunjel cu frunze plate, jumătate și jumătate, dressing pentru salată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Oferte minunate de pui covrig cu sos picant de miere Dijon, Halibut cu crustă de Pecan cu sos de cremă Dijon, și Covrig-chipsuri de murături cu crustă cu sos de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sosul de salată și sarea condimentată într-un castron mic. Pulse covrigei într-un robot de bucătărie până când covrigii sunt tocați fin, lăsând câteva bucăți mici; acest lucru face aproximativ 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se pune într-un vas superficial.
3
Întindeți fiecare parte a peștelui cu amestec de pansament pentru salată; înveliți cu covrigi zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Încălziți 2 linguri ulei în tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se sotează peștele încet, gătind 3 până la 4 minute pe fiecare parte (sau până se rumenesc și temperatura internă atinge 145 de grade F) adăugând ulei suplimentar, dacă este necesar. Păstrați peștele cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
6
Bateți conservele de caise, muștarul Dijon și jumătate și jumătate împreună într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Gatiti pana cand sosul este cremos si se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Caise
Pulpă De Miel, Cu Os
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Serviți sosul peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
8
Garnisiți cu pătrunjel proaspăt tocat, dacă doriți.
Codul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas aproape concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, arată maturitatea și rotunjimea bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.