Cuscusul de pui-mentă cu stafide și caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 497 calorii, 31g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pungi de ceai de mentă, ulei de măsline, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cuscus cu pui și caise, Cuscus cu pui, năut și caise, și Couscous de pui la grătar cu caise și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați pungi de ceai și caise; abrupt 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Sac De Ceai
4
Scoateți pungile de ceai din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De Ceai
Apă
5
Adăugați cuscusul în tigaie (nu este nevoie să îndepărtați caisele). Se amestecă pentru a se combina și se lasă să stea 20 de minute, acoperite (nu este nevoie de căldură suplimentară).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Cuscus
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
În timp ce cuscusul absoarbe ceaiul, tăiați puiul în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Pui întreg
Ceai
7
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați puiul și gătiți până nu mai roz în centru, amestecând de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
9
Când cuscusul a stat timp de 20 de minute, adăugați-l în tigaie împreună cu stafide, unt, sare, scorțișoară și mentă tocată, dacă utilizați. Se amestecă bine pentru a se combina.