Cotletul de porc al mamei

Cotletul de porc al mamei
Cotletele de porc ale mamei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 531 calorii, 51G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 18 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați porumb, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 87%. Încercați Cotlete De Porc Corny, Bate și cotlet: Knockwurst cu varză acră condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Orez spaniol al mamei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și amestecați usturoiul. Se condimentează cotletele cu sare și piper negru. Pan se prăjește până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați cotletele în vasul de copt pregătit și împrăștiați ceapa peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se toarnă apă în tigaie și se aduce la fierbere la foc mediu. Răzuiți și dizolvați toate sucurile și bucățile de aromă rumenite din tigaie în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă amestecul peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
6
Întindeți porumbul crem uniform peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb CremăPorumb Cremă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
7
Coaceți Cotletele de porc în cuptorul preîncălzit până când carnea de porc este fragedă și nu mai este roz la mijloc, aproximativ 45 de minute. Un termometru de carne citit instantaneu introdus în centrul unui cotlet ar trebui să citească 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca GEN5 Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista