Cotlete umplute cu ierburi

Cotlete umplute cu ierburi
Cotletele umplute cu ierburi durează aproximativ 8 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru 4,24 USD per porție , această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 490 de calorii , 53 g de proteine și 24 g de grăsimi . 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură destul de scumpă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați piper, unt, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de lingură de 72% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cotletele de miel cu ierburi , Cotletele de miel prăjite cu ierburi și Cotletele de porc cu ierburi .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, căliți ceapa și țelina în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Coastă De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os)Coastă De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se adauga cubuletele de paine, patrunjelul, laptele, feniculul, 1/4 lingurita sare si 1/8 lingurita piper; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Tăiați câte un buzunar în fiecare cotlet tăind felii din partea grasă aproape până la os. Pune aproximativ 1/4 cană de umplutură în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
4
Combinați sarea și piperul rămase; frecați cotletele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele în ulei; transferați într-un 3-qt. Care gateste incet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se toarnă vin deasupra. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-9 ore sau până când termometrul pentru carne arată 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista