Amestec De Congelator Gumbo Okra

Amestec De Congelator Gumbo Okra
Okra Gumbo congelator Mix este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 303 calorii. Pentru $ 4.98 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării Creole. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ceapă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Gumbo de pui și Okra, Creveți și Gumbo Okra, și Rață și okra gumbo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele; lingură în tigăi de 2 (13 - x 9-inch). Acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Coaceți la 300 timp de 2 ore, amestecând după 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Lăsați să se răcească complet; lingură în recipiente de congelator de 4 (1 halbă) și congelați până la 4 luni.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vinul ros circulatorși Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este Doelas Rias Baixas Albarino. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Doelas Rias Baixas Albarino
Doelas Rias Baixas Albarino
Crisp, curat și proaspăt! Fructe aromate susținute de o aciditate bine echilibrată. Palatul oferă note de citrice și fructe de piatră, ierburi și o notă minerală plăcută pe finisaj. Complex, răcoritor și construit pentru mâncare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista