Cotlete Simple De Porc Cu Mere Caramel
Cotletul de porc simplu de mere Caramel este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 380 calorii, 30g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, unt, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma scorțișoara, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. Este perfect pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlet De Porc Caramel-Mere, Cotlet De Porc Cu Mere Caramel, și Cotlet De Porc Cu Mere Citrice Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Se sotează cotletele, 5-6 minute, întorcându-se ocazional, până când ambele părți se rumenesc uniform.
Într-un castron mic, combinați zahărul brun, sarea, piperul, scorțișoara și nucșoara.
Adăugați unt în tigaie; se amestecă amestecul de zahăr brun și merele. Acoperiți și gătiți timp de 3-4 minute sau doar până când merele sunt fragede.
Scoateți merele cu o lingură cu fante și aranjați deasupra cotletelor; păstrați cald. Continuați să gătiți amestecul în tigaie, neacoperit, până când sosul se îngroașă ușor. Puneți sosul peste mere și cotlet.
Se presară cu nuci pecan.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.