Cotlete Rapide De Miel

Cotletele rapide de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.64 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 566 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de frunze de mentă, amidon de porumb, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cotlet Rapid De Miel De Rozmarin, Cotlet de coaste de miel cu sos rapid de tigaie de cireșe, și Cotlete de miel cu chimen Sichuan la grătar cu castraveți murați rapid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați orice exces de grăsime din Cotletele de miel, apoi așezați carnea între două bucăți de folie de plastic. Cu un ciocan greu, cu fețe plate sau un ciocan curat, bateți ferm peste tot până când carnea are o grosime de 1/4 până la 1/3 inch. (Nu bateți suficient de tare pentru a rupe carnea.)
Topiți untul și uleiul într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare.
Când untul sfârâie, adăugați miel (dacă toată carnea nu se potrivește, gătiți în loturi). Gatiti, intorcand o data, pana cand ambele parti sunt bine rumenite si centrul nu mai este roz (taiat pentru a testa), 4 pana la 5 minute in total.
Scoateți carnea, transferați-o într-un platou și păstrați-o caldă.
Amestecați ușor bulionul, vinul, oțetul balsamic, mierea și amidonul de porumb.
Se adaugă amestecul în tigaie și se fierbe până se îngroașă ușor; se toarnă peste carne.
Stropiți ulei de susan și presărați frunze de mentă deasupra.