Cotlete de vițel prăjite la tigaie cu rucola
Cotletele de vițel prăjite la tigaie cu rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $4.6 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 57G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 631 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, oțet balsamic, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet de vițel cu șalotă prăjită, rucola și mămăligă moale, Cotlet de vițel la grătar cu salată de rucola și busuioc, și Cotlet de vițel prăjit cu struguri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Se usucă Cotletele de vițel și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți 1/2 lingură de unt și 1/2 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci (Vezi nota bucătarilor, mai jos) la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți cotletele până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați tigaia în mijlocul cuptorului și prăjiți cotletele până când un termometru cu citire instantanee introdus orizontal într-un cotlet înregistrează 155 F (nu atingeți osul), 10 până la 15 minute (în funcție de grosime).
În timp ce cotletele se prăjesc, zdrobiți usturoiul într-o pastă cu sare folosind un mortar și un pistil (sau tocați și amestecați cu un cuțit mare și greu), apoi transferați jumătate de pastă într-un castron și amestecați în 1/2 lingură de oțet, ulei de lingură rămas și sare și piper după gust.
Transferați cotletele pe o farfurie și păstrați-le la cald.
Adăugați șalota și pasta de usturoi rămasă în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați vin și oțet lingura rămasă și se fierbe, răzuire până biți maro, până la redus la aproximativ 2 linguri, aproximativ 4 minute.
Se adaugă bulion și rozmarin și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă restul de 2 linguri de unt, tigaia învârtită pentru a încorpora, apoi se amestecă orice suc de vițel acumulat pe farfurie. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați rucola la pansament și aruncați pentru a acoperi.
Serviți cotletele cu sos și rucola.
* Dacă tigaia dvs. nu este rezistentă la cuptor, înfășurați mânerul cu folie rezistentă (sau un strat dublu de folie obișnuită) înainte de prăjire.