Cotlete de vițel prăjite la tigaie cu rucola

Cotlete de vițel prăjite la tigaie cu rucola
Cotletele de vițel prăjite la tigaie cu rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $4.6 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 57G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 631 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, oțet balsamic, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet de vițel cu șalotă prăjită, rucola și mămăligă moale, Cotlet de vițel la grătar cu salată de rucola și busuioc, și Cotlet de vițel prăjit cu struguri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se usucă Cotletele de vițel și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
3
Încălziți 1/2 lingură de unt și 1/2 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci (Vezi nota bucătarilor, mai jos) la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți cotletele până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați tigaia în mijlocul cuptorului și prăjiți cotletele până când un termometru cu citire instantanee introdus orizontal într-un cotlet înregistrează 155 F (nu atingeți osul), 10 până la 15 minute (în funcție de grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
CuptorCuptor
5
În timp ce cotletele se prăjesc, zdrobiți usturoiul într-o pastă cu sare folosind un mortar și un pistil (sau tocați și amestecați cu un cuțit mare și greu), apoi transferați jumătate de pastă într-un castron și amestecați în 1/2 lingură de oțet, ulei de lingură rămas și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
CuțitCuțit
BatetiBateti
BolBol
6
Transferați cotletele pe o farfurie și păstrați-le la cald.
7
Adăugați șalota și pasta de usturoi rămasă în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați vin și oțet lingura rămasă și se fierbe, răzuire până biți maro, până la redus la aproximativ 2 linguri, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
VinVin
9
Se adaugă bulion și rozmarin și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
BulionBulion
10
Se ia de pe foc și se adaugă restul de 2 linguri de unt, tigaia învârtită pentru a încorpora, apoi se amestecă orice suc de vițel acumulat pe farfurie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați rucola la pansament și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
12
Serviți cotletele cu sos și rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
SosSos
1
* Dacă tigaia dvs. nu este rezistentă la cuptor, înfășurați mânerul cu folie rezistentă (sau un strat dublu de folie obișnuită) înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista