Cotlete de vițel cu rucola și salată de roșii

Cotlete de vițel cu rucola și salată de roșii
Cotletele de vițel cu salată de rucola și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1038 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $6.32 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână rucola, ulei de măsline, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de pui la grătar cu lămâie și piper negru și salată de rucola-roșii, Cotlete de vițel prăjite cu salată de ierburi, și Cotlete De Vițel Pâine Cu O Salată Tricoloră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți firimiturile de pâine într-o tigaie superficială și prăjiți 8 până la 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 200 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Bateți împreună uleiul, sucul, piperul și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare până se combină, apoi amestecați roșiile și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PiperPiper
SucSuc
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Lăsați ușor cotletele la o grosime de 1/8 inch între 2 foi de folie de plastic cu partea plată a unui pounder de carne sau cu un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Folie De PlasticFolie De Plastic
știft De Rulareștift De Rulare
5
Presărați vițel peste tot cu 1/2 linguriță de sare rămasă și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
VitelVitel
6
Amestecați firimiturile de pâine și brânza într-un castron mare de mică adâncime. Bateți ușor ouăle într-un alt castron mare de mică adâncime. Înmuiați vițelul, câte 1 bucată, în ou, lăsând să se scurgă excesul, apoi dragați în pesmet, acoperiți complet și aranjați în 1 strat pe o foaie de hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
BrânzăBrânză
OuăOuă
VitelVitel
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
BolBol
7
Încălziți 3 linguri de ulei vegetal într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți 2 cotlete, întorcându-se o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se transferă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt, apoi se transferă în tava de copt și se păstrează la cald în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
9
Adăugați restul de 3 linguri de ulei în tigaie și prăjiți cotletele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați rucola și busuiocul în amestecul de roșii și aruncați, apoi condimentați cu sare și piper. 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RucolaRucola
TomateTomate
BusuiocBusuioc
11
Serviți vițel acoperit cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista