Cotlete de vițel cu Gastrique de Sherry și Peperonata prăjită

Cotlete de vițel cu Gastrique de Sherry și Peperonata prăjită
Această rețetă servește 6 și costă 1,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 181 calorii. Cap la magazin și ridica toate scop făină, smântână sherry, cimbru, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sheryl Crow ' s Sherry otet Gastrique, Cotlet de vițel prăjit cu struguri, și Cotlete de vițel prăjite la tigaie cu rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se fierb toate ingredientele într-o cratiță mare până se reduce la 2/3 cană generoasă, aproximativ 30 de minute. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Se răcește, se acoperă și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați vițel pe fiecare parte cu sare grosieră, piper, 1/8 linguriță ienibahar, 1/2 linguriță cimbru; praf generos cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
IenibaharIenibahar
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
VitelVitel
3
Încălziți 1 lingură de grăsime de pui într-o tigaie mare mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De PuiGrăsime De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 3 cotlete. Căutați până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
5
Transferați pe foaia de copt cu margini. Repetați cu Cotletele de vițel rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Puneți cotletele în cuptor și prăjiți până când sunt fierte până la coacerea dorită, aproximativ 5 minute pentru mediu-rar (135 buc.f).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați cotletele în farfurii. Rezervați foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Între timp, amestecați bulionul și amidonul de porumb într-un castron mic pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se toarnă toate picăturile, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați amestecul de bulion, gastrique și orice sucuri din foaia de copt în tigaie. Aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite. Se fierbe până când sosul se îngroașă până la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
11
Puneți gastrique peste fiecare cotlet.
12
Se servește cu peperonata și gastrique rămase.
1
Acest fel de mâncare are nevoie de un vin roșu cu aciditate bună. HAGAFEN 2008 Napa VALLEY PINOT NOIR este nivelul de top, și este cușer. (California, 32 USD).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista