Cotlete De Roșii I

Cotlete De Roșii I
Cotlet de tomate i este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 347 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos de roșii, ulei vegetal, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare sunt Cotlete de roșii II, Cotlet de porc în sos de roșii, și Cotlete de porc cu varză și roșii.

Instrucțiuni

1
Condimentează Cotletele de porc cu sare de usturoi după gust. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați cotlete și rumeniți în ulei timp de aproximativ 4 până la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
În aceeași tigaie, se sotează ceapa și țelina până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați pasta de roșii și încălziți, amestecând, până când lichidul clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
6
Adăugați sosul de roșii și încălziți, amestecând, până la barbotare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
7
Adăugați apă în sosul subțire. Întoarceți cotletele în tigaie, reduceți focul la foarte scăzut și lăsați să fiarbă până când carnea este foarte fragedă și sosul se îngroașă (aproximativ 1 1/2 până la 2 ore), adăugând apă după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista