Cotlete De Roșii I
Cotlet de tomate i este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 347 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos de roșii, ulei vegetal, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare sunt Cotlete de roșii II, Cotlet de porc în sos de roșii, și Cotlete de porc cu varză și roșii.
Instrucțiuni
Condimentează Cotletele de porc cu sare de usturoi după gust. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați cotlete și rumeniți în ulei timp de aproximativ 4 până la 6 minute pe fiecare parte.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
În aceeași tigaie, se sotează ceapa și țelina până la translucid.
Adăugați pasta de roșii și încălziți, amestecând, până când lichidul clocotește.
Adăugați sosul de roșii și încălziți, amestecând, până la barbotare.
Adăugați apă în sosul subțire. Întoarceți cotletele în tigaie, reduceți focul la foarte scăzut și lăsați să fiarbă până când carnea este foarte fragedă și sosul se îngroașă (aproximativ 1 1/2 până la 2 ore), adăugând apă după cum este necesar.