Cotlet de tomate i este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 347 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos de roșii, ulei vegetal, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare sunt Cotlete de roșii II, Cotlet de porc în sos de roșii, și Cotlete de porc cu varză și roșii.
Instrucțiuni
1
Condimentează Cotletele de porc cu sare de usturoi după gust. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Usturoi
Cotlet De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați cotlete și rumeniți în ulei timp de aproximativ 4 până la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
3
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
În aceeași tigaie, se sotează ceapa și țelina până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați pasta de roșii și încălziți, amestecând, până când lichidul clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
6
Adăugați sosul de roșii și încălziți, amestecând, până la barbotare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
7
Adăugați apă în sosul subțire. Întoarceți cotletele în tigaie, reduceți focul la foarte scăzut și lăsați să fiarbă până când carnea este foarte fragedă și sosul se îngroașă (aproximativ 1 1/2 până la 2 ore), adăugând apă după cum este necesar.