Cotlete de pui cu sos Pecan
Cotletele de pui cu sos de Pecan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,06 USD pe porție. O porție conține 478 calorii, 32g de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 48%. Încercați Cotlete de pui cu sos Pecan, Cotlete ușoare de pui cu sos de tigaie, și Cotlete de pui cu sos de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți pecanele și 2 lingurițe. unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic, amestecând des, 2 până la 3 minute sau până când este prăjită și parfumată.
Presărați puiul cu sare și piper. Dragă în făină.
Gatiti puiul in ulei incins in tigaie la foc mediu 3-4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste si gata.
Transferați pe un platou de servire. Se acoperă cu nuci pecan.
Adăugați bulion de pui în tigaie și gătiți 2 minute, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei.
Adăugați zahăr brun, oțet și cimbru și gătiți 3 până la 4 minute sau până când zahărul este topit și sosul este ușor îngroșat.
Bateți restul de 2 linguri. unt.