Cotlete de pui cu ciuperci și ceapă perlată
Cotletele de pui cu ciuperci și ceapă perlată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 459 calorii, 40g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână piper, ceapă perlată, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete De Porc Cu Ceapă Perlată Murată Și Pancetta, Carne de vită înăbușită în vin roșu cu ceapă perlată și ciuperci, și Fasole verde consistentă cu ciuperci și ceapă perlată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare piept de pui pe jumătate orizontal pentru a forma 8 cotlete.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Presărați puiul uniform cu 1/4 linguriță sare și piper.
Așezați făina într-un vas puțin adânc; dragă puiul în făină, scuturând excesul.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați 4 cotlete în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți puiul din tigaie și păstrați-l la cald. Repetați procedura cu 1 lingură de ulei de măsline și restul de 4 tăieturi.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adauga ceapa perla si ciuperci; saut 6 minute sau pana se rumeneste.
Scoateți tigaia de pe foc. Adăugați cu grijă coniac în tigaie; întoarceți tigaia la foc mediu-mare și aduceți amestecul la fierbere. Gatiti pana cand lichidul aproape se evapora (aproximativ 2 minute).
Combinați stocul și amidonul de porumb, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Adăugați amestecul de stoc în tigaie, amestecând cu un tel; gatiti 2 minute, amestecand ocazional. Puneți puiul în tigaie; gatiti 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare, unt și cimbru.