Cotlete de porc înăbușite cu paste
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc înăbușite cu Pastan. Această rețetă servește 5. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 260 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, cotlet de porc, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Porc Sufocate, Cotlete De Porc Sufocate, și Cotlete De Porc Sufocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați cotlet de porc; gatiti aproximativ 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Scoateți Cotletele de porc din tigaie; pus deoparte.
Reduceți căldura la mediu. În aceeași tigaie, încălziți uleiul până la fierbinte.
Adăugați ceapa și ciupercile; gatiti 3 minute, amestecand frecvent. Se amestecă laptele și amestecul de condimente (din Ultimate Hamburger Helper box).
Se încălzește până la fierbere. Întoarceți Cotletele de porc în tigaie; puneți o parte din sos peste carne de porc. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 9 până la 11 minute, amestecând și întorcând Cotletele de porc ocazional, până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri plină cu două treimi cu apă clocotită, adăugați paste nefierte (din Ultimate Hamburger Helper box). Reveniți la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana cand pastele sunt fragede.
Scurgere; acoperiți pentru a vă încălzi.
Se amestecă sosul de smântână (din Ultimate Hamburger Helper box) în amestec în tigaie. Gatiti, amestecand constant, pana cand este fierbinte.
Serviți Cotletele de porc și amestecul de sos peste paste.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.