Cotlete de porc umplute cu spanac și ciuperci

Cotlete de porc umplute cu spanac și ciuperci
Cotletele de porc umplute cu spanac și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 467 calorii, 24g de proteine, și 38g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 4,02 USD pe porție. Un amestec de spanac pentru bebeluși, usturoi, cotlet de coapse și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 60 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 81%. Încercați Cotlete de porc umplute cu ciuperci cu sos de vermut, Cotlete de porc umplute cu ciuperci și spanac, și Cotlete de porc umplute cu Fetan și spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Pentru umplutură, topiți 1 lingură de unt la foc mediu într-o tigaie foarte mare. Gatiti ceapa, usturoiul si ciupercile in unt fierbinte timp de 5 pana la 7 minute sau pana cand ceapa este frageda si cea mai mare parte a lichidului este evaporata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați spanacul, cimbrul, sarea de 1/2 linguriță și piperul de 1/8 linguriță în tigaie; gătiți timp de 2 minute sau doar până când spanacul este ofilit. Se amestecă cireșele și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Tăiați grăsimea din cotlet. Faceți un buzunar în fiecare cotlet tăind orizontal din partea grasă aproape până la osul din partea opusă. Împărțiți umplutura între buzunare în cotlet. Dacă este necesar, asigurați deschiderile cu scobitori din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
4
Presărați cotletele cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
5
Topiți cele 2 linguri de unt la foc mediu în aceeași tigaie. Gatiti cotletele in unt fierbinte timp de 4 minute sau pana se rumenesc, intorcand o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Așezați cotletele într-un singur strat într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține cotletele.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Coaceți, neacoperit, timp de 30 până la 40 de minute sau până când sucurile se limpezesc și cotletele se înregistrează la 145 de grade F pe un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
[Sfat de curățare: după ce soba este rece, ștergeți orice stropi de ulei sau scurgeri cu șervețele dezinfectante Clorox*.]
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista