Cotlete de porc umplute cu piper

Cotlete de porc umplute cu piper
Cotlete de porc umplute cu piper ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 464 de calorii, 40 g de proteine și 16 g de grăsime fiecare. Pentru 2,29 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită pâine, ceapă, cățel de usturoi și cotlete de porc. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ cotlete de porc cu ardei, cotlete de porc frecate cu piper și cotlete de porc cu ceapă și ardei.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderență acoperită cu spray de gătit, călești ardeiul roșu și ceapa în 1 linguriță de ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Se amestecă cuburile de pâine, ardeii iute și porumbul; gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Transferați într-un castron; se amestecă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Tăiați câte un buzunar în fiecare cotlet de porc tăind felii aproape până la os; umple cu umplutură. Asigurați cu scobitori dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
6
Se presară cotletele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
7
Ungeți aceeași tigaie cu spray de gătit; adăugați uleiul rămas. Gatiti cotletele la foc mediu 5-7 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc. Reduce caldura; acoperiți și gătiți încă 5-8 minute sau până când un termometru pentru carne arată 160°. Aruncați scobitorii înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista