Cotlete De Porc Umplute Cu Merișor De Mere
Cotletul de porc umplut cu merișor de mere este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 5 porții cu 335 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână mărul Granny smith, amidon de porumb, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până afine uscate ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 77 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete de porc umplute cu afine și mere, Cotlete De Porc Umplute Cu Merișor De Mere, și Cotlete De Porc Umplute Cu Merișor-Pecan Și Piure De Păstârnac De Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un cuptor olandez, topiți 1 lingură de unt la foc mediu. Gatiti ceapa in unt pana cand ceapa este foarte moale si incepe sa se rumeneasca.
Scoateți din căldură. Se amestecă mărul, țelina și afinele uscate. Se condimentează cu sare.
Așezați fiecare cotlet plat pe placa de tăiere și, cu un cuțit ascuțit ținut paralel cu placa, tăiați un buzunar în carnea de porc, lăsând trei laturi intacte. Umpleți fiecare cotlet cu amestec de mere-afine.
Topiți untul rămas în cuptorul olandez la foc mediu. Se prăjește cotletul în unt timp de două minute pe fiecare parte. Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Transferați cotletele din tigaie pe o farfurie și acoperiți cu folie.
Așezați cuptorul olandez din nou pe plită la foc mediu. Într-un castron mic sau într-o ceașcă de măsurare, amestecați împreună sucul de mere, amidonul de porumb și zahărul brun; se toarnă în cuptorul olandez. Reduceți volumul lichidului la jumătate, amestecând frecvent. Condimentează după gust cu piper negru.
Serviți această glazură de mere peste Cotletele de porc.