Cotlete de porc umplute cu Gouda și spanac
Cotletele de porc umplute cu Goudan și spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 560 calorii, 56G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.93 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 158 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați brânză gouda, spanac, condimente și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Cotlete de porc umplute cu Goudan afumat și slănină, Bacon mere și Gouda umplute cotlet de porc, și Cotlete de porc umplute cu Goudan afumat și slănină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Înveliți un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Așezați fiecare cotlet plat pe placa de tăiere și, cu un cuțit ascuțit ținut paralel cu placa, tăiați un buzunar în carnea de porc, lăsând trei laturi intacte. Umpleți fiecare cotlet cu spanac, apoi cu brânză.
Așezați firimiturile panko într-un vas superficial. Înveliți fiecare cotlet cu un strat subțire de hrean, apoi rulați în firimituri. Aranjați cotletele în vasul de copt pregătit.
Se presară cu condimente Creole după gust.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până se rumenesc și crocante.