Cotlete de porc umplute cu Gouda și spanac

Cotlete de porc umplute cu Gouda și spanac
Cotletele de porc umplute cu Goudan și spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 560 calorii, 56G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.93 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 158 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați brânză gouda, spanac, condimente și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Cotlete de porc umplute cu Goudan afumat și slănină, Bacon mere și Gouda umplute cotlet de porc, și Cotlete de porc umplute cu Goudan afumat și slănină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Înveliți un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați fiecare cotlet plat pe placa de tăiere și, cu un cuțit ascuțit ținut paralel cu placa, tăiați un buzunar în carnea de porc, lăsând trei laturi intacte. Umpleți fiecare cotlet cu spanac, apoi cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Așezați firimiturile panko într-un vas superficial. Înveliți fiecare cotlet cu un strat subțire de hrean, apoi rulați în firimituri. Aranjați cotletele în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Se presară cu condimente Creole după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până se rumenesc și crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista