Cotlete de porc umplute cu Gouda și spanac

Cotlete de porc umplute cu Gouda și spanac
Cotletele de porc umplute cu Goudan și spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 560 calorii, 56G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.93 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 158 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați brânză gouda, spanac, condimente și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Cotlete de porc umplute cu Goudan afumat și slănină, Bacon mere și Gouda umplute cotlet de porc, și Cotlete de porc umplute cu Goudan afumat și slănină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Înveliți un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați fiecare cotlet plat pe placa de tăiere și, cu un cuțit ascuțit ținut paralel cu placa, tăiați un buzunar în carnea de porc, lăsând trei laturi intacte. Umpleți fiecare cotlet cu spanac, apoi cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Așezați firimiturile panko într-un vas superficial. Înveliți fiecare cotlet cu un strat subțire de hrean, apoi rulați în firimituri. Aranjați cotletele în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Se presară cu condimente Creole după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până se rumenesc și crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista