Cotlete de porc umplute cu afine
Cotlete de porc umplute cu afine este un fel principal care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 458 de calorii, 36 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. Pentru 3,22 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr brun, merișoare, vin alb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 66%. Rețete similare includ cotlete de porc umplute cu afine, cotlet de porc cu afine și cotlet de porc cu afine (Crock Pot).
Instrucțiuni
Pentru a pregăti umplutura de afine: Înmuiați 1 cană de afine uscate în apă clocotită timp de 20 de minute.
Scurgeți merișoarele, rezervând 1/4 cană de apă.
Pune merisoarele, apa rezervata, 2 linguri de nuci de pin, scortisoara, cuisoare si 1 lingura de zahar brun intr-un robot de bucatarie. Procesați până se toacă mărunt; pus deoparte.
Aduceți supa de pui la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când supa de pui scade la jumătate din volumul inițial, aproximativ 15 minute.
Adăugați vinul alb, vinul roșu, sucul de afine și 1 lingură de zahăr brun. Continuați să gătiți până când sosul s-a redus din nou la jumătate, aproximativ 10 minute. Păstrați cald.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Tăiați un buzunar în lateralul fiecărei cotlet de porc, aproximativ 3/4 din trecere. Umpleți fiecare cotlet de porc cu amestecul de afine uscate, apoi condimentați pe toate părțile cu sare și piper după gust.
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare, până când începe să fumeze. Gătiți cotletele de porc pe o parte până se rumenesc, 3 până la 4 minute. Întoarceți cotletele de porc și gătiți încă câteva minute până se rumenesc și pe cealaltă parte.
Turnați 1 cană de sos în tigaie și aduceți la fiert.
Pune tigaia în cuptorul preîncălzit și coace până când carnea de porc nu mai este roz în centru, 8 până la 10 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să arate 145 grade F (63 grade C).
Pentru a servi, puneți fiecare cotlet de porc pe o farfurie încălzită și puneți deasupra sosul din tigaie.
Stropiți cotletele de porc cu 2 linguri de merișoare uscate și 2 linguri de nuci de pin prăjite pentru decor.
Se serveste cu sosul de afine ramas.