Cotlete De Porc Sufocate

Cotlete De Porc Sufocate
Cotletele de porc sufocate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.49 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 519 calorii, 44G de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, ceapă, frunze proaspăt de pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Cotlete De Porc Sufocate, Cotlete De Porc Sufocate, și Cotlete De Porc Sufocate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o tigaie rezistentă la cuptor la foc mare. Condimentează Cotletele de porc cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați 1 lingură de ulei de canola în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați Cotletele de porc și căutați pe ambele părți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
În aceeași tigaie la foc mediu se adaugă lingura rămasă de ulei de canola, ceapa și ciupercile și se sotează până se înmoaie ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați făina și chimenul și gătiți până la o culoare ușor aurie. Se amestecă bulionul de pui și muștarul și se aduce la fierbere. Reduceți focul la foc mic, adăugați pătrunjelul și întoarceți toate, cu excepția 1 cotlet de porc înapoi în tigaie. Rezervați 1 cotlet de porc pentru 2 rețete rotunde de varză de porc. Se condimentează cu sare și piper și se pune sosul peste Cotletele de porc. Se fierbe timp de 5 minute sau până când se fierb Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Supă De PuiSupă De Pui
Cotlet De PorcCotlet De Porc
VarzăVarză
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
ChimenChimen
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
FolieFolie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați pe farfurii de servire și serviți cu salata de pană Iceberg.
8
Scoateți miezul din salată și tăiați-l în 4 sferturi. Aranjați plăcile de servire și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
9
Într-o tigaie mică sote bacon pana cand sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți din tigaie, pe o farfurie căptușită cu o pungă de hârtie sau prosoape de hârtie. Odată răcit, se toacă în bucăți mici și se adaugă într-un castron mic. În tigaie la foc mic, adăugați zahărul brun, oțetul și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Zahăr BrunZahăr Brun
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
BolBol
11
Bateti impreuna pana cand combinati si zaharul este complet dizolvat. Se amestecă oul și slănina și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Se toarnă peste vârful penelor de aisberg și se servește imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista