Cotlete de porc prăjite cu Cheddar și slănină

Cotlete de porc prăjite cu Cheddar și slănină
Friptura cotlete de porc cu Cheddar și slănină Grits este o rețetă de Sud, care servește 4. Acest fel principal are 748 calorii, 47G de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 220 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte, cotlet de porc, crupe de gătit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 90%. Rețete similare sunt Grătar-cotlet de porc frecat și crupe de Cheddar, Cotlete de porc înăbușite cu ceapă și crupe de Cheddar, și Cotlet de porc cu mere și brânză cremoasă cu slănină.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți laptele la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați grâul, 1/2 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper și untul. Gatiti si amestecati frecvent, pana cand granulele sunt moi. Se amestecă brânza și slănina. Puneți deoparte și păstrați-vă la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Presărați Cotletele de porc cu restul de sare și piper, sau după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați Cotletele de porc și gătiți-LE10 minute, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
6
Puneți niște grâu pe fiecare farfurie de servire și aranjați deasupra o cotletă de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care dau loc aromelor de cireș închis și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de indicii subtile de stejar din îmbătrânirea butoiului.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista