Cotlete De Porc Mexicali Coapte
Cotletele de porc Mexicali coapte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 2 și costă 2,6 USD pe porție. O porție conține 555 calorii, 45g de proteine, și 13g de grăsime. 39 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați cotlete de porc, fasole pinto, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Mexicali, Cotlete De Porc La Cuptor I, și Cotlet de porc la cuptor II.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F sau grătarul la mediu-înalt.
Centrați o cotletă de porc pe fiecare foaie de folie de aluminiu Reynolds Wrap din folie de aluminiu; se presară cu praf de chili și sare de usturoi. Se acoperă cu fasole pinto, porumb și roșii.
Aduceți laturile foliei. Dublu ori de sus și se termină pentru a sigila pachet, lăsând loc pentru circulația căldurii în interiorul. Repetați pentru a face două pachete.
Coaceți 16 până la 18 minute pe o foaie de prăjituri în cuptor sau grătar 9 până la 11 minute în grătar acoperit.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.