Cotlete de porc la grătar cu roșii Peach Relish
Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 82 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, suc de lămâie, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gust de piersică și ceapă roșie cu cotlet de porc la grătar, Cotlete de porc cu coaste la grătar, cu gust dulce și acidulat de piersici, și Cotlete de porc cu coaste la grătar, cu gust dulce și acidulat de piersici.
Instrucțiuni
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu 1/4 linguriță de sare.
Se transferă într-un castron și se amestecă uleiul și 3 linguri de suc de lămâie.
Se toarnă marinada peste cotlet într-un vas de copt superficial din sticlă sau ceramică, apoi se întoarce la strat. Marinați la temperatura camerei, răsturnând o dată, 20 de minute până la 1 oră.
Se toacă piersica, apoi se aruncă cu zahărul și restul de linguriță de suc de lămâie într-un castron mediu și se lasă să stea 5 minute.
Se amestecă roșiile, scallions, chile, ierburi și oțet.
Lăsați să stea în timp ce grătați carnea de porc.
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (foc mediu pentru gaz).
Între timp, scoateți cotletele din marinată și uscați-le, lăsând bucăți de usturoi.
Presărați cotletele pe ambele părți cu pudră de chili, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper (total).
Grătar cu ulei, apoi cotlete la grătar, acoperite numai dacă se folosește un grătar cu gaz, se răstoarnă o dată și se deplasează într-o zonă fără cărbuni dedesubt, dacă apar flăcări, până când sunt gătite, 12 până la 15 minute.
Serviți cotletele cu gust.
Dacă nu puteți face grătar în aer liber, cotletele pot fi gătite într-o tigaie mare cu ulei fierbinte (cu 2 arzătoare), la foc mediu-mare, răsturnând o dată, 12 până la 14 minute în total.