Cotlete de porc la gratar cu unt de artar
Cotlete de porc la grătar cu unt de arțar ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 837 de calorii, 60 g de proteine și 42 g de grăsimi fiecare. Pentru 6,41 USD per porție, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită piper, zahăr brun, nuci pecan și ceapă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal scump. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 68%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de porc de arțar la grătar, Cotlete de porc de arțar la grătar și Cotlete de porc la grătar cu glazură de arțar și afine.
Instrucțiuni
Intr-o cratita mare, caliti ceapa verde in 1 lingura de unt.
Adăugați suc de mere; gatiti pana scade la jumatate.
Se adauga smantana, siropul, sare si piper; gatiti pana scade la jumatate si amestecul este ca un caramel.
Adăugați untul rămas, câte 1 lingură, amestecând până se topește.
Într-o tigaie mare, gătiți merele, ceapa, untul și zahărul brun la foc mediu timp de 3 minute sau până când ceapa este crocantă, fragedă și merele se înmoaie; pus deoparte.
Se presară cotletele cu piper.
Ungeți fiecare parte cu ulei. Grătiți, descoperit, la foc mediu, timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru arată 145°.
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de servire.
Reîncălziți untul de arțar și merele glazurate. Împărțiți merele în patru farfurii; acoperiți fiecare cu două cotlete și un sfert din untul de arțar.
Se presară cu nuci pecan.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 110 de dolari.
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere. Pinot Noir pentru acest amestec a fost obținut în principal din podgoria noastră Drake Estate și din podgoria Williams Selyem Estate.