Cotlete de porc la gratar cu unt de artar

Cotlete de porc la gratar cu unt de artar
Cotlete de porc la grătar cu unt de arțar ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 837 de calorii, 60 g de proteine și 42 g de grăsimi fiecare. Pentru 6,41 USD per porție, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită piper, zahăr brun, nuci pecan și ceapă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal scump. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 68%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de porc de arțar la grătar, Cotlete de porc de arțar la grătar și Cotlete de porc la grătar cu glazură de arțar și afine.

Instrucțiuni

1
Intr-o cratita mare, caliti ceapa verde in 1 lingura de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați suc de mere; gatiti pana scade la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Se adauga smantana, siropul, sare si piper; gatiti pana scade la jumatate si amestecul este ca un caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
4
Adăugați untul rămas, câte 1 lingură, amestecând până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
5
Într-o tigaie mare, gătiți merele, ceapa, untul și zahărul brun la foc mediu timp de 3 minute sau până când ceapa este crocantă, fragedă și merele se înmoaie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se presară cotletele cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
7
Ungeți fiecare parte cu ulei. Grătiți, descoperit, la foc mediu, timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru arată 145°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
9
Reîncălziți untul de arțar și merele glazurate. Împărțiți merele în patru farfurii; acoperiți fiecare cu două cotlete și un sfert din untul de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArțarUnt De Arțar
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
10
Se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 110 de dolari.
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere. Pinot Noir pentru acest amestec a fost obținut în principal din podgoria noastră Drake Estate și din podgoria Williams Selyem Estate.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista