Cotlete de porc glazurate Bourbon și ouă prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Cotletele de porc glazurate Bourbon și ouăle prăjite. O porție conține 454 calorii, 36g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 245 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, ouă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Glazurat Bourbon, Cotlet De Porc Glazurat Cu Muștar Și Bourbon, și Cotlete De Porc Glazurate Bourbon # SundaySupper.
Instrucțiuni
Într-un castron mic combinați zahărul brun, boia afumată, 1 linguriță sare și 1 linguriță piper. Frecați amestecul de zahăr brun peste Cotletele de porc.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu, până când spumarea dispare.
Adăugați cotlet de porc și gătiți până se rumenesc bine, aproximativ 4 minute. Întoarceți carnea de porc și gătiți până se rumenesc pe a doua parte, aproximativ 3 minute.
Adăugați bourbon în tigaie. Continuați să gătiți până când lichidul s-a redus la o glazură întunecată, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Scoateți Cotletele de porc și orice glazură rămasă din tigaie și rezervați.
Transferați Cotletele de porc pe o farfurie mare pentru a vă odihni, turnând orice glazură deasupra.
Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare, adăugați ulei și încălziți până la sclipire. Prăjiți ouăle până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți fiecare cotlet de porc cu un ou, presărați cu scallions și serviți.