Cotlete de porc glazurate Bourbon și ouă prăjite

Cotlete de porc glazurate Bourbon și ouă prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Cotletele de porc glazurate Bourbon și ouăle prăjite. O porție conține 454 calorii, 36g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 245 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, ouă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Glazurat Bourbon, Cotlet De Porc Glazurat Cu Muștar Și Bourbon, și Cotlete De Porc Glazurate Bourbon # SundaySupper.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic combinați zahărul brun, boia afumată, 1 linguriță sare și 1 linguriță piper. Frecați amestecul de zahăr brun peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu, până când spumarea dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați cotlet de porc și gătiți până se rumenesc bine, aproximativ 4 minute. Întoarceți carnea de porc și gătiți până se rumenesc pe a doua parte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
4
Adăugați bourbon în tigaie. Continuați să gătiți până când lichidul s-a redus la o glazură întunecată, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți Cotletele de porc și orice glazură rămasă din tigaie și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați Cotletele de porc pe o farfurie mare pentru a vă odihni, turnând orice glazură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare, adăugați ulei și încălziți până la sclipire. Prăjiți ouăle până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți fiecare cotlet de porc cu un ou, presărați cu scallions și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista