Cotlete de porc dulci și acrișoare
Cotlete de porc Sweet 'n' Sour este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 233 de calorii . Pentru 1,42 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână apă, sos de soia, sos worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 76% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de porc la grătar cu muștar dulce , pui coreean dulce și acru și prăjitură dulce cu smântână cu smântână, glazură regală și fistic .
Instrucțiuni
Se presară cotlete de porc cu piper. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți carnea de porc la foc mediu timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când se rumenește ușor.
Scoateți și păstrați la cald.
Adăugați în tigaie apa, oțetul, zahărul brun, sosul de soia și sosul Worcestershire; se amestecă pentru a slăbi bucățile rumenite. Se aduce la fierbere.
Combina amidonul de porumb si apa rece pana se omogenizeaza; se amestecă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Întoarceți cotletele în tigaie. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 4-5 minute sau până când carnea este fragedă.