Cotlete de porc cu varză de chimen
Reteta Cotlete de porc cu varza de chimen se poate face in aproximativ 35 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și cetogenă are 402 calorii, 31 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,75 USD per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și cumpărați semințe de chimen, sare, cotlete de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ cotlete de porc cu chimen și varză roșie, cotlete de porc cu crustă de chimen și cotlete de porc norvegiene cu mere de chimen.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, rumeniți cotletele de porc în ulei; scurgere.
Se presară cu piper; îndepărtați și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, căliți ceapa în unt timp de 1-2 minute sau până când se înmoaie.
Se adauga varza, usturoiul, otetul, chimenul si sarea; gatiti, amestecand din cand in cand, pana cand varza se ofileste.
Adăugați cotlete în tigaie. Acoperiți și fierbeți timp de 15-17 minute sau până când carnea este fragedă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Perrier-Jouet Grand Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 57 de dolari.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.