Cotlete de porc cu varză de chimen

Cotlete de porc cu varză de chimen
Reteta Cotlete de porc cu varza de chimen se poate face in aproximativ 35 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și cetogenă are 402 calorii, 31 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,75 USD per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și cumpărați semințe de chimen, sare, cotlete de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ cotlete de porc cu chimen și varză roșie, cotlete de porc cu crustă de chimen și cotlete de porc norvegiene cu mere de chimen.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, rumeniți cotletele de porc în ulei; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1/2 Cană Rice Chex1/2 Cană Rice Chex
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De SalvieFrunze De Salvie
2
Se presară cu piper; îndepărtați și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji Cannelloni Cutie (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 MinuteCoji Cannelloni Cutie (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
3
În aceeași tigaie, căliți ceapa în unt timp de 1-2 minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Drojdie Uscată Cu Creștere Rapidă1 Pachet Drojdie Uscată Cu Creștere Rapidă
Haine Alimente Sare De Mare IodataHaine Alimente Sare De Mare Iodata
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De SalvieFrunze De Salvie
4
Se adauga varza, usturoiul, otetul, chimenul si sarea; gatiti, amestecand din cand in cand, pana cand varza se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Italiană (3/4 Inch Grosime), PrăjităPâine Italiană (3/4 Inch Grosime), Prăjită
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1 Kg Pastramă Delicată Feliată1 Kg Pastramă Delicată Feliată
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Muştar Obişnuit De Hot DogMuştar Obişnuit De Hot Dog
5
Adăugați cotlete în tigaie. Acoperiți și fierbeți timp de 15-17 minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De SalvieFrunze De Salvie
6
Serviți imediat.

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Perrier-Jouet Grand Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 57 de dolari.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista