Cotlete de porc cu sos de muștar-Caper
Cotletele de porc cu sos de muștar-Caper necesită aproximativ 22 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 33 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, cotlete de carne de porc, bulion de pui mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Medalioane de porc cu sos de muștar-Caper, Cotlete de porc cu sos de fenicul și Caper, și Filet de porc în sos de cremă de Caper de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați Cotletele de porc uniform cu sare și 1/4 linguriță de piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Adăugați șobolani în tigaie; sotati 1 minut.
Adăugați restul de 1/4 linguriță de piper, vin și următoarele 3 ingrediente. Se aduce la fierbere; gatiti 2 minute sau pana se reduce la jumatate. Întoarceți carnea de porc în tigaie; gătiți la foc mediu-mare 1 minut.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.