Cotletul de porc cu sos de fenicul și Caper este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 464 calorii. Pentru $ 3.37 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, coajă de lămâie, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cotlete de miel în sos de fenicul-roșii-Caper, Carne de porc în trei moduri: cotlete de porc murate, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă, și Cotlete de miel în sos de Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare, grea, încălziți uleiul de măsline la foc mare. Condimentează Cotletele de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cotlet De Porc
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați carnea de porc în tigaie și rumeniți pe ambele părți, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți carnea de porc din tigaie, acoperiți ușor cu folie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați feniculul, șalotele și 1/3 cană de pătrunjel în tigaie și gătiți la foc mediu până când începeți să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați vinul. Folosind o lingură de lemn, răzuiți bucățile maro de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați roșiile și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8
Adăugați carnea de porc înapoi în tigaie, cuibărind cotletele între fenicul și roșii, astfel încât acestea să fie în mare parte scufundate în sucurile de tigaie. Gatiti pana cand feniculul este fraged si carnea de porc este gata, aproximativ 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Așezați carnea de porc pe un vas de servire. Pentru a termina sosul, adăugați coaja de lămâie, rămânând 1/3 cană de pătrunjel, capere și 3/4 linguriță fiecare sare și piper. Se amestecă pentru a combina. Se toarna peste Cotletele de porc si se serveste imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Nonpareils Argintii
Cotlet De Porc
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.