Cotlete De Porc Cu Rucola Și Salată De Mere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Cotletele de porc cu salată de rucola și mere. Această rețetă servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 73 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 68 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de lămâie, pesmet panko, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cotlete crocante de porc cu capere, lămâie, rucola și ouă tocate, Cotlete de vițel cu salată de rucola și roșii, și Cotlete de pui la grătar cu lămâie și piper negru și salată de rucola-roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina, ouăle și panko în boluri separate de mică adâncime. Condimentează carnea de porc cu linguriță sare și linguriță piper.Înveliți carnea de porc în făină, apoi în ouă și, în final, în firimiturile de pâine, apăsând ușor pentru a le ajuta să adere.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.Gatiti carnea de porc pana devine aurie si fiarta, 2-3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.Între timp, într-un castron mare, amestecați împreună smântâna, sucul de lămâie, restul de 2 linguri de ulei, linguriță de sare și linguriță de piper.
Adăugați rucola și mărul în pansament și aruncați pentru a combina.
Se servește cu pene de porc și lămâie.