Cotlete de porc cu mere și ceapă

Cotlete de porc cu mere și ceapă
Cotletele de porc cu mere și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 592 calorii, 50g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 4,34 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână sare de mare, ceapă vidaliană, cotlete de coapse de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de porc cu mere și ceapă, Cotlete de porc cu ceapă și mere, și Cotlete de porc cu mere și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru compotul de mere: într-o tigaie mare la foc mare, adăugați uleiul și lăsați să se încălzească până la fumat. Apoi adăugați ceapa și reduceți focul la mediu. Lăsați ceapa să se gătească, amestecând pe tot parcursul, până la culoarea maro deschis, aproximativ 2 minute. Apoi adăugați slănina și lăsați să gătească până când slănina a început să se rumenească. Apoi adăugați merele. După adăugarea merelor, lăsați toate ingredientele să se amestece în aromă pentru ultimele 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați vinul pentru a degrada tigaia și lăsați alcoolul să se gătească. După reducerea vinului, reduceți focul la minim și bateți untul și condimentele opționale, amestecând timp de 1 până la 2 minute pentru a crea un sos. Terminați cu menta și țineți cald până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Pentru cotlete: într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul și lăsați să se încălzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Presărați cotletele cu sare și piper în mod egal pe ambele părți și adăugați la uleiul cald. Lăsați cotletele să se rumenească pe prima parte timp de 3 până la 4 minute, apoi răsturnați și repetați gătitul pe a doua parte pentru ultimele 3 până la 4 minute. Odată gătit, scoateți din tigaie și serviți cu cartofi la alegere. Terminați cu compotul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
CompotCompot
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Crama Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista