Cotlete de porc cu mere, cartofi dulci și varză murată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu mere, cartofi dulci și varză murată. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 2.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 120 de fani. Un amestec de sare, piper, varză murată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până mere ai putea urma acest curs principal cu Mere De Caramel Fierbinte ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Cotlet de porc fiert cu cartofi dulci și mere, Cidru-cotlet de porc Dijon cu cartofi dulci prăjiți și mere, și Cotlete de porc cu aragaz lent cu varză și mere – un fel de mâncare de Anul Nou Amish.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare și acoperiți cu spray de gătit. Rumeniti rapid Cotletele de porc pe fiecare parte. Pune deoparte.
Aranjați felii de cartofi dulci în partea de jos a unui aragaz lent de 3 până la 4 litri. Acoperiți cu feliile de ceapă, apoi feliile de mere.
Presărați zahăr brun, nucșoară și sare peste mere și macinați puțin piper.
Așezați Cotletele de porc deasupra grămezii și acoperiți cu varză murată. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de aproximativ 5 ore. Se poate merge o oră în plus, fără uscare, deși.
Serviți carnea de porc și legumele cu suc de la aragazul lent spooned peste ele.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.