Cotlete de porc cu cartofi zdrobiți și sos Chimichurri

Cotletele de porc cu cartofi zdrobiți și sos Chimichurri ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $ 2.85 pe portie. O porție conține 590 calorii, 34G de proteine, și 37g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Mergeți la magazin și ridicați cartofi cu piele roșie, pătrunjel, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cotlete de porc cu cartofi zdrobiți complet încărcați, Cotlete de porc murate cu Escabeche de ciuperci și cartofi zdrobiți, și Cotlete De Porc Glazurate Cu Cartofi Zdrobiți Și Fasole Verde Înăbușită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă rece.
Adăugați 2 lingurițe de sare, acoperiți parțial și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Scurgeți, apoi întoarceți cartofii în oală și zdrobiți grosolan cu o lingură mare. Acoperiți și păstrați cald.
Între timp, faceți sosul chimichurri: pulsați pătrunjelul, coriandrul, uleiul de măsline, șalotul, usturoiul, oțetul și 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-un robot de bucătărie pentru a forma o pastă grosieră.
Încălziți o tigaie mare la grătar la foc mediu-mare. Se usucă Cotletele de porc și se condimentează cu sare și piper. Periați ușor tigaia cu ulei de măsline, apoi grătați cotletele până când sunt fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Serviți Cotletele de porc și cartofii cu sosul chimichurri.
Fotografie de Antonis Achilleos