Cotlete de porc cu cartofi zdrobiți și sos Chimichurri
Cotletele de porc cu cartofi zdrobiți și sos Chimichurri ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $ 2.85 pe portie. O porție conține 590 calorii, 34G de proteine, și 37g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Mergeți la magazin și ridicați cartofi cu piele roșie, pătrunjel, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cotlete de porc cu cartofi zdrobiți complet încărcați, Cotlete de porc murate cu Escabeche de ciuperci și cartofi zdrobiți, și Cotlete De Porc Glazurate Cu Cartofi Zdrobiți Și Fasole Verde Înăbușită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați 2 lingurițe de sare, acoperiți parțial și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Scurgeți, apoi întoarceți cartofii în oală și zdrobiți grosolan cu o lingură mare. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Între timp, faceți sosul chimichurri: pulsați pătrunjelul, coriandrul, uleiul de măsline, șalotul, usturoiul, oțetul și 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-un robot de bucătărie pentru a forma o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimichurri
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Încălziți o tigaie mare la grătar la foc mediu-mare. Se usucă Cotletele de porc și se condimentează cu sare și piper. Periați ușor tigaia cu ulei de măsline, apoi grătați cotletele până când sunt fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cotlet De Porc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
6
Serviți Cotletele de porc și cartofii cu sosul chimichurri.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.