Cotlete de porc cu cartofi zdrobiți și sos Chimichurri

Cotlete de porc cu cartofi zdrobiți și sos Chimichurri
Cotletele de porc cu cartofi zdrobiți și sos Chimichurri ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $ 2.85 pe portie. O porție conține 590 calorii, 34G de proteine, și 37g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Mergeți la magazin și ridicați cartofi cu piele roșie, pătrunjel, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cotlete de porc cu cartofi zdrobiți complet încărcați, Cotlete de porc murate cu Escabeche de ciuperci și cartofi zdrobiți, și Cotlete De Porc Glazurate Cu Cartofi Zdrobiți Și Fasole Verde Înăbușită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați 2 lingurițe de sare, acoperiți parțial și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Scurgeți, apoi întoarceți cartofii în oală și zdrobiți grosolan cu o lingură mare. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Între timp, faceți sosul chimichurri: pulsați pătrunjelul, coriandrul, uleiul de măsline, șalotul, usturoiul, oțetul și 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-un robot de bucătărie pentru a forma o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Încălziți o tigaie mare la grătar la foc mediu-mare. Se usucă Cotletele de porc și se condimentează cu sare și piper. Periați ușor tigaia cu ulei de măsline, apoi grătați cotletele până când sunt fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Serviți Cotletele de porc și cartofii cu sosul chimichurri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
7
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista