Cotlete de porc cu cartofi zdrobiți și sos Chimichurri

Cotlete de porc cu cartofi zdrobiți și sos Chimichurri
Cotletele de porc cu cartofi zdrobiți și sos Chimichurri ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $ 2.85 pe portie. O porție conține 590 calorii, 34G de proteine, și 37g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Mergeți la magazin și ridicați cartofi cu piele roșie, pătrunjel, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cotlete de porc cu cartofi zdrobiți complet încărcați, Cotlete de porc murate cu Escabeche de ciuperci și cartofi zdrobiți, și Cotlete De Porc Glazurate Cu Cartofi Zdrobiți Și Fasole Verde Înăbușită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 2 lingurițe de sare, acoperiți parțial și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Scurgeți, apoi întoarceți cartofii în oală și zdrobiți grosolan cu o lingură mare. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Între timp, faceți sosul chimichurri: pulsați pătrunjelul, coriandrul, uleiul de măsline, șalotul, usturoiul, oțetul și 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-un robot de bucătărie pentru a forma o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Încălziți o tigaie mare la grătar la foc mediu-mare. Se usucă Cotletele de porc și se condimentează cu sare și piper. Periați ușor tigaia cu ulei de măsline, apoi grătați cotletele până când sunt fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Serviți Cotletele de porc și cartofii cu sosul chimichurri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
7
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista