Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent

Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent
Cotletele de porc Saucy Slow Cooker ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 355 calorii. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 403 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr brun, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este extraordinar. Încercați Cotlete de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc, Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent, și Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti Cotletele de porc in uleiul incins pana se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați Cotletele de porc rumenite într-un aragaz lent; top cotlet de porc cu ceapă și ardei verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Bateți sosul de roșii, zahărul brun, oțetul, sosul Worcestershire și sarea împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sos De RoșiiSos De Roșii
Zahăr BrunZahăr Brun
OțetOțet
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă sosul în aragazul lent, amestecând ușor pentru a acoperi carnea și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Gatiti Cotletele de porc la foc mic pana se inmoaie, 6 pana la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
6
Transferați Cotletele de porc într-un platou de servire; cort cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Bateți amidonul de porumb în sos până se îngroașă; lingură sos și legume peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Cotlet De PorcCotlet De Porc
LegumeLegume
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții5
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista